© 2016 by Πέπη Γκίρμπα. Proudly created with Wix.com

 

ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ...

               …πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας!!!

Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο καταστρέφονται τα δόντια μας, δεν είναι η τερηδόνα ή η ουλίτιδα, αλλά ο φόβος για τον οδοντίατρο.

 

Η  οδοντιατρική όμως, είναι πλέον ανώδυνη. Με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε στο ιατρείο μας, μια επίσκεψη σε μας θα είναι μια ανώδυνη και ευχάριστη εμπειρία.

 

Θα συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τα δόντια σας και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή λύση.

Προτεραιότητα δίνεται στην εξάλειψη του πόνου και τη διάσωση των φυσικών δοντιών.

Στο ιατρείο μας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα οδοντιατρικών υπηρεσιών και παράλληλα, με τη χρήση σύγχρονων μέσων (ενδοστοματική κάμερα, ψηφιακή ακτινογραφία πολύ χαμηλής ακτινοβολίας, υπερήχους τελευταίας γενιάς) αντιμετωπίζουμε ολοκληρωμένα όλα τα οδοντιατρική περιστατικά που αφορούν την αισθητική, επανορθωτική και προληπτική οδοντιατρική.

 

Η Αισθητική Οδοντιατρική, μας παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους ασθενείς μας το χαμόγελο που θα ήθελαν και θα ονειρεύονταν, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους και βελτιώνοντας τη διάθεσή τους.

 

Η Αισθητική στόματος, είναι μια σύνθετη κατάσταση που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως: τα δόντια μας (ως θέση, σχήμα και χρώμα), τα ούλα μας (αν βρίσκονται σε αρμονία με τα δόντια), τη φυσική κατάσταση αυτών καθώς και τη λειτουργία του.

 

Η Αισθητική Οδοντιατρική  ασχολείται με την επαναφορά της χαμένης αισθητικής κάποιων χαμόγελων που επλήγησαν από την τερηδόνα, ατυχήματα ή απλά από το πέρασμα του χρόνου. Δόντια που λείπουν, αποτριβές, δυσχρωμίες, κενά μεταξύ των δοντιών, κίτρινα, στραβά ή κοντά δόντια, αποτελούν κάποια παραδείγματα περιπτώσεων που μπορούν να αντιμετωπιστούν με την Αισθητική Οδοντιατρική.

Η Επανορθωτική Οδοντιατρική έχει ως στόχο την αποκατάσταση ενός τμήματος κατεστραμμένου δοντιού ή και ολόκληρου του δοντιού. Η καταστροφή των σκληρών οδοντικών ιστών από τερηδόνα εξακολουθεί να είναι βασικό πρόβλημα για τη στοματική υγεία. Εκτός από την τερηδόνα, η οποία μπορεί να οφείλεται σε κακή στοματική υγιεινή, διατροφή πλούσια σε ζάχαρη και σε συνδυασμό τους, η επανορθωτική οδοντιατρική ασχολείται με περιπτώσεις οδοντικών προβλημάτων όπως: δυσπλασίες δοντιών, κατάγματα μύλης, διαβρώσεις και αποτριβές.

 

Περιλαμβάνει εμφράξεις με σύνθετες ρητίνες, με αμάλγαμα, ανασυστάσεις με άξονες υαλονημάτων η ανθρακονημάτων, ενδοδοντικές θεραπείες, μερικές οδοντοστοιχίες, και στεφάνες.

Η Προληπτική Οδοντιατρική  προβλέπει τακτικούς εξαμηνιαίους ελέγχους σε ενήλικες και παιδιά από πολύ μικρή ηλικία (5 ετών περίπου ). Κάθε έξη μήνες καλούμε τους ασθενείς μας να προσέλθουν για εξέταση, έλεγχο και πιθανό καθαρισμό, όταν χρειάζεται, ώστε εάν παρουσιαστεί κάποιο μικρό οδοντοστοματολογικό πρόβλημα να εντοπιστεί εγκαίρως και εύκολα και ανώδυνα να θεραπευτεί. Αποφεύγουμε έτσι μεγαλύτερα οδοντιατρικά προβλήματα που η επίλυση τους είναι πιο δύσκολη και δαπανηρή. Ακολουθώντας φυσικά και τις κατάλληλες οδηγίες στοματικής υγιεινής, οι ασθενείς μας μπορούν να διατηρήσουν εύκολα την στοματική τους υγεία, αποφεύγοντας περίπλοκες θεραπείες στο μέλλον. Επίσης αποβάλλουν και το φόβο για τον οδοντίατρο, αφού οι επισκέψεις είναι τακτικές αλλά σύντομες και το κυριότερο ανώδυνες. Ακόμα και τα μικρά παιδιά αντιμετωπίζουν την επίσκεψη και τη φθορίωση ως ένα ακόμα παιχνίδι και όχι ως μια ιατρική θεραπεία που τα γεμίζει φόβο.

ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

1.Κλινικο και ακτινογραφικό έλεγχο (ενδοστοματικές ψηφιακές ακτινογραφίες )και φωτογραφίες με ενδοστοματική κάμερα κάθε 6 μήνες.

 

Οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες είναι απαραίτητα, προληπτικά, διαγνωστικά εργαλεία (με ελάχιστη ακτινοβολία) που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες που δεν είναι ορατές κατά τη διάρκεια μιας κανονικής οδοντιατρικής εξέτασης.


2.Καθαρισμος με υπερήχους τελευταίας γενιάς και στίλβωση δοντιών ανά 6 μήνες.

 

Στα παιδιά( έως 10 ετών) του ενήλικα που είναι μέλος, ένα καθαρισμό και φθορίωση το χρόνο.

 

Ο καθαρισμός σε τακτική βάση μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός τρόπος που σας βοηθάμε να αποτρέψετε προβλήματα στοματικής υγείας.

 

  • ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 2221074086

 

Υπηρεσίες

Επικοινωνία

 
Διεύθυνση

Ελ. Ερυθρού Σταυρού 4

Πλατεία Αγίου Νικολάου

Χαλκίδα

Δέχεται με ραντεβού

Τηλέφωνα επικοινωνίας.:
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now